Situata in localitatea Moieciu de Jos, una dintre cele mai frumoase zone turistice din tara, la doar trei kilometri de Castelul Bran, pensiunea “Piatra Craiului” ofera turistilor confort si ospitalitate pentru petrecerea unor vacante sau weekend-uri de vis, intr-un peisaj superb spre Piatra Craiului si Muntii Bucegi.

   Pensiunea dispune de 5 camere duble cu baie si balcon proprii, 2 apartamente cu living aferent de 60 mp plus un grup sanitar, sala de conferinte de 20 locuri, incalzire centrala si apa calda non-stop.

   Pensiunea mai dispune si de un living aferent de 50 mp, unde se pot organiza petreceri si, nu in ultimul rand, de fax, internet, cablu TV, terase, curte, balansoar si parcare. Gradina din spatele pensiunii ofera oaspetilor loc de joaca, recreere si traditionalele fripturi la gratar

   Pensiunea turistica "Piatra Craiului" se afla la 820 m altitudine si are iesire la soseaua nationala DN. 73 Brasov-Pitesti.

   Moieciu de Jos
   Comuna Moieciu este situata in centrul tarii, la extremitatea sudica a judetului Brasov, intre masivele Piatra Craiului si Bucegi, in culoarul Rucar-Bran. Aflata la o altitudine cuprinsa intre 800 si 1200 m, ocupa o suprafata de 103,4 km, cu o populatie de 5.575 locuitori si dispune de o suprafata impadurita de 5482 ha.

   Aceasta asezare a fost atestata documentar in anul 1405, in cadrul acesteia existând ca monumente istorice de arta si arhitectura: Biserica ortodoxa-romana "Sf. Nicolaie" din sec. XVIII si "Adormirea Maicii Domnului", din1818. Comuna Moieciu face parte din unitatea geografica social-economica a localitatilor branene.

   Este situata la 30 km distanta de resedinta de judet - Brasov -, pe DN 73 si are in componenta sase sate care au fuzionat in 1968: Moieciu de Jos, Moieciu de Sus, Cheia, Drumul Carului, Magura si Pestera. Accesul in Moieciu din Bucuresti pe drumul european E60, distanta intre localitati fiind de 182 km.

   Cadrul natural prezinta particularitati deosebite, datorita imbinarii armonioase a diferitelor forme de relief (munte inalt, platou, forma valurita de-a lungul râurilor si vaIlor ce strabat terenul modelat de o retea hidrografica bogata), toate acestea creând un valoros potential economic si turistic, slab exploatat pâna in prezent. Zona montana in care este amplasata comuna Moieciu, intre cele doua parcuri nationale Bucegi si Piatra Craiului, creeaza conditii favorabile organizarii si dezvoltarii turismului rural.

 

© Pensiunea Piatra Craiului. Toate drepturile rezervate.
maintained by    
  cazare
Romania - pensiuni, hoteluri
Cazare Moeciu
Cazare hoteluri pensiuni Moeciu